Tervetuloa kevätkokouksiin!

posted in: Yhdistyspostia | 0

FEE Suomi ja Haavi -ympäristökasvatusyhdistysten kevätkokoukset

Päivä: 22.3.2018 16:3020:30

Paikka: Valonia, Varsinais-Suomen liitto – Ratapihankatu 36, Turku, toinen kerros

Varsinais-Suomen ympäristökasvatusyhdistys Haavi ja Suomen Ympäristökasvatuksen Seura FEE Suomi järjestävät sääntömääräiset kevätkokouksensa Turussa torstaina 22.3. Tilaisuus on avoin kaikille ympäristökasvatuksesta kiinnostuneille. Mukaan voi liittyä myös klo 18.30 eli varsinaisten kokousten jälkeen.

Ohjelma

Haavin kokous alkaa klo 16.30 ja FEE Suomen kokous klo 17.30. Illan ohjelma alkaa noin klo 18:30.

Helsinkiläinen ympäristökasvatuksen asiantuntija Essi Aarnio-Linnanvuori kertoo väitöskirjansa pohjalle tehdyn tutkimuksen tärkeimmistä havainnoistaan. Väitöskirjan aiheena on ”Ympäristö ylittää oppiainerajat: Arvolatautuneisuus ja monialaisuus koulun ympäristöopetuksen haasteina”. Lisäksi kuullaan Varsinais-Suomen ympäristökasvatusverkoston toiminnasta, maakunnan luontokoulutoiminnasta sekä Koulujemme lähivedet Varsinais-Suomessa ja Multaa ja Mukuloita -ympäristökasvatushankkeista.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen ma 19.3. mennessä jaana.itala-laine(at)valonia.fi . Tarjoilemme kokousten ja illan ohjelman välissä kahvia ja teetä sekä pientä suolaista, joten ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös, jos sinulla on joitain rajoitteita tarjoilun suhteen.