Haavin syyskokous – tule tutustumaan Koulujemme lähivedet -toimintamalliin

posted in: Yhdistyspostia | 0

KOULUJEMME LÄHIVEDET -HANKE JA HAAVIN SYYSKOKOUS 30.10. KLO 17:00 – 19:00

Ympäristökasvatusyhdistys Haavi järjestää sääntömääräisen syyskokouksen maanantaina 30.10. klo 18:30 Kaarinan Littoisissa Kotimäen koululla Ristikallion koulun rakennuksessa, osoite Nipsikatu 1. Karttalinkki Kokouksessa vahvistetaan tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan yhdistykselle uusi hallitus.

KOULUJEMME LÄHIVEDET – TUTKI JA INNOSTU VESIENSUOJELUSTA

Ennen sääntömääräistä kokousta klo 17:00 alkaen esittelemme Valonian Koulujemme lähivedet -hankkeen, joka käynnistyi syyskuussa 2017. Tule kuulemaan, mistä hankkeessa on kyse sekä minkälaista tukea ja työkaluja koulut voivat hankkeen avulla saada käyttöönsä. Koulujemme lähivedet on Raumalta lähtöisin oleva opetusmenetelmä, jota nyt hankkeen avulla laajennetaan Varsinais-Suomen kouluihin.  Osallistuminen on ensisijaisesti suunnattu vesiyhteistyökuntien kouluille. Hankkeen esittelee vesiasiantuntija Jarkko Leka Valoniasta.

Tarjolla kahvia ja pullaa, joten ilmoitathan osallistumisesi ke 25.10. mennessä osoitteeseen: jaana.itala-laine@valonia.fi tai 050 5546 145.

Ympäristökasvatusyhdistys Haavi ry ja Valonia toivottavat tervetuloa