Jätteet kiertoon – lajittelukäytäntöjen Klubi-ilta Turussa

posted in: Koulutuksia ja kursseja | 0

Aika: 20.4. klo 17:30 – 19:30

Paikka: Lounais-Suomen Jätehuolto, Kuormakatu 17, Turku

Lajittelukäytännöt muuttuvat ja laajenevat vauhdilla. Muovipakkauksia lajitellaan jo kotonakin, tekstiilikierrätystä kehitetään ja seudun jätehuoltomääräykset ovat muuttumassa. Eri jätejakeita on jo niin paljon lajiteltavaksi, että välillä kaipaa selkeitä neuvoja, mitä ja miten omat kotitalousjätteet pitää lajitella.

Varsinais-Suomen ympäristökasvatusyhdistys Haavi järjestää yhteistyössä Lounais-Suomen Jätehuollon ja Valonian kanssa Klubi-illan uusien lajittelukäytäntöjen merkeissä. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan jätehuollon ajankohtaisista asioista. Saat vastauksen sinua askarruttaviin kierrätyksen ja lajittelun käytäntöihin. Samalla voit tutustua Lounais-Suomen Jätehuollon tekemään ympäristökasvatustyöhön ja muun muassa seudun 8. -luokkalaisille suunnattuun toiminnalliseen näyttelyyn. Tilaisuus on maksuton.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen osoitteessa jaana.itala-laine(at)valonia.fi 13.4. mennessä.

Klubi-illassa on tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä suolaista, joten ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös, jos sinulla on joitain rajoitteita tarjoilun suhteen.