Turun yliopiston kasvimuseo ja Lounais-Suomen LUMA-keskus

posted in: Muuta | 0

Tule tutustumaan Turun yliopiston kasvimuseoon ja Lounais-Suomen LUMA-keskukseen 29.3. klo 17

Ympäristökasvatusyhdistys Haavin sääntömääräinen kevätkokous järjestetään maaliskuun 29. päivänä noin klo 18:30 Turun yliopistolla. Ennen kokousta saamme tutusta Turun yliopiston kasvimuseoon ja kuulemme Lounais-Suomen LUMA-keskuksen toiminasta sekä opettajille suunnatusta ympäristökasvatusmateriaalista.

MITÄ SITTEN?

* Mitä sitten? -projekti on yläkouluille Ops2016:n mukaisesti räätälöity kestävän kehityksen opetukseen soveltuva aineisto, jossa tutkivan oppimisen menetelmin käsitellään erilaisia ympäristön pi-laantumiseen liittyviä aiheita, kuten saasteita ja roskaantumista. Aineisto sisältää valmiin tehtävä-kokonaisuuden ohjeineen ja arviointiperusteineen.

Aineiston esittelee Piispanlähteen koulun biologian opettaja Tiina Häggström-Nikkola

Tilaisuus alkaa klo 17:00, jonka jälkeen pidämme kevätkokouksen. Kokoonnumme yliopistonmäellä kirjaston edessä olevan patsaan luona klo 16:50. Tervetuloa!