Tapahtumia ja koulutuksia keväällä 2017

Tule mukaan Haavin toimintaan! Tänä keväänä Haavi järjestää hallituksen kokoukset tapahtumien yhteydessä, jolloin on helppo osallistua myös Haavin toiminnan suunnitteluun. Kevään tapahtumissa tutustutaan kasvimuseoon, vieraillaan Lounais-Suomen Jätehuollon tiloissa sekä opitaan uutta ulkona luonnossa. Ulos luontoon -tapahtuma sopii myös opettajien veso-koulutuksesi.

 

Kasvimuseo ja LUMA-luokka 29.3.2017 klo 17

Sääntömääräinen kevätkokous järjestetään maaliskuun 29. päivänä Turun yliopiston tiloissa. Ennen kokousta tutustumme kasvimuseoon ja kuulemme, mikä on LUMA-luokka. Tilaisuus alkaa klo 17:00, jonka jälkeen pidämme kevätkokouksen. Kokoontuminen yliopistonmäen patsaan luona. Tarkempi paikka ja osoite ilmoitetaan myöhemmin nettisivuillamme.

 

Kierrätyksen uudet tuulet ja Lounais-Suomen Jätehuolto 20.4.2017 klo 17.30 (hallituksen kokous jo klo 16.30)

Klubi-illan järjestämme yhteistyössä Lounais-Suomen Jätehuollon kanssa huhtikuun 20. päivänä klo 17:30 Lounais-Suomen Jätehuollon tiloissa Kuormakatu 17. Illan aiheena on lajittelun nykykäytännöt. Muovipakkauksia lajitellaan nyt kotonakin, tekstiilikierrätystä kehitetään ja seudun jätehuoltomääräykset ovat muuttumassa. Tilaisuudessa kuullaan näistä ja muista jätehuollon ajankohtaisista asioista sekä tutustutaan Lounais-Suomen Jätehuollon tekemään ympäristökasvatustyöhön ja muun muassa seudun 8. -luokkalaisille suunnattuun toiminnalliseen näyttelyyn. Haavin hallitus kokoontuu samoissa tiloissa ennen Klubi-iltaa klo 16:30. Lisätietoja ja ilmoittautuminen!

 

Ulos luontoon 15.5.2017 klo 15, lähto Kotimäen koululta (Littoistentie 500, Littoinen)

Toukokuun 15 päivänä Haavi järjestää Ulos luontoon –koulutuksen (sopii veso-koulutukseksi) klo 15:00 alkaen Kotimäen koululla. Koulutus kestää noin kolme tuntia, jonka jälkeen on Haavin hallituksen kokous. Koulutuksesta tarkempaa tietoa nettisivuilla lähiaikoina.

 

Kuva: Ulla Haapanen